Amazon Quiz Answers Daily – Today’s Answer Of Quiz Time

Amazon Quiz 4 December, Amazon Quiz 4 December, Amazon 4 December quiz answers, Amazon Quiz Answers  4December 2019, Rs.10000 Amazon Pay Balance Answers, Amazon 4 December Quiz, amazon quiz answers win, Rs.5,000 Amazon Pay Balance amazon quiz, amazon quiz answers.

Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Telegram Broadcast Channel For Grabbing The Best Discount Deals and Saving Your Hard-earned Money.

If You Have Not Joined Our Telegram Channel For Online Deals And Missing Amazon, Flipkart, Paytm Loot Offers Price Error Deals And Free Products Than You Must Join Our Telegram Channel
Join Telegram Channel For Fast Loot Deals Join Telegram Channel For Fast Loot Deals

Now Come To Our Main Topic, Members Always Ask Me To Share Amazon Daily Quiz Answers, So Today I Am Going To Share With You Daily Amazon Quiz Answers.

Amazon Quiz Has Become Hot Topic As Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal.

In This Quiz, We Need To Just Give The Right Answers Of Five Questions & We Can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.

It’S Based On Luck & If You Selected Then You Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets.

member win amazefit smart watch worth 12000 in free

Amazon Daily Quiz Time Contest Is For App Only & Amazon Quiz Question & Answer Start At 8 Am & Close At 12 Pm. We Will Provide Answers At Sharp 8.01 Am As Faster Than Other Websites. We Also Provide Answers In Our Telegram Channel.

  • Today’s Quiz – Amazon 4 December Quiz Time
  • Today’s Prize – Nokia 7.2 Smartphone
  • Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 4 December 2019
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will be Declare On 30th December 2019

Today’s Amazon Quiz – 

How To Participate In Amazon Quiz – 

1. Free Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in or sign up to the Amazon App.

3. Go to Home Page and Scroll Down then you will see “Amazon Quiz “Banner, tap on it.

image 1

Note: If You Are Not Seeing Amazon Quiz Page In Your App Then Search ‘Quiz Time’ In Amazon Search Bar. You Will See 1St Result As ‘Quiztime, Daily Quiz With Prices’ >>Open It>> You Will See Today’S Quiz.

 4: Tap On The Amazon Quiz Banner And After Tap On “Start” Button Quiz Will Be Start.

image 2

5: Now There You Will See 5 Questions In The Daily Amazon Quiz, You Have To Give The Right Answers To All Questions To Win Exciting Amazing Prizes.

image 3

 

6: After Giving All Question’S Right Answer Of Amazon Quiz Contest Today Answer, You Will Be Selected For Lucky Draw By Amazon Quiz.

image 4

7: In This Lucky Draw Winners Will Be Announced On The 30Th Of Every Month. So I Will Request You To Take Participation In Amazon Daily Quiz. If You Are Lucky Then You May Win Something.

Updating Time: 8.01 Am (Note- If You Not See The Answers Please Refresh Page Again

Amazon Quiz Answers 4 December – Win Nokia 7.2 Smartphone

Question 1: The recent movie ‘Ford vs Ferrari’ is based on Ford’s quest to win which famous event in auto racing?

Answer: 24 Hours of Le Mans

Question 2: Which cricket stadium hosted India’s first-ever pink ball day/night test match against Bangladesh?

Answer: Eden Gardens

Question 3: Which corridor was opened for pilgrims,connecting Dera Baba Nanak in Gurdaspur with Gurdwara Darbar Sahib in Pakistan?

Answer: Kartarpur corridor

Question 4: Which book, a sequel to a 1985 novel by Margaret Atwood called the ‘The Handmaid’s Tale’, shared the Man Booker Prize in 2019 with ‘Girl, Woman, Other’?

Answer: The Testaments

Question 5: Posted by Chris Godfrey, which of these became the most-liked post ever on Instagram in 2019?

Answer: Photo of an egg

Amazon Quiz Answers 3 December – Win Armani Exchange Watch

1) Which actress born on 28th November, started her Bollywood career playing the role of Ashima Roy in a Shoojit Sircar movie?

ans- Yami Gautam

2) He was the lead singer of the famous metal band Black Sabbath in the 1970s. He was nicknamed ‘The Prince of Darkness’ and has won Grammy awards in his music career. He celebrates his birthday today. Who is he?

ans- Ozzy Osbourne

3) National Law/Constitution Day in India was celebrated on 26th November 2019 to mark which day?

ans- Day constitution was adopted

4) Susan Buffett, Tim Cook, Joe Gebbia, Susan McCaw are all part of the leadership council of a fund set up by which Nobel laureate?

ans- Malala Yousafzai

5) Lieutenant Shivangi of the Indian Navy, is the first woman to achieve what distinction?

ans-First woman pilot in Indian Navy

Amazon Quiz Answers 2 December – Win 5,000 Amazon Pay Balance

Question 1: Black Friday, associated with the start of the Christmas shopping season, is observed on the day after which holiday in the USA?

Answer: Thanksgiving

Question 2: Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?

Answer: Simon Taufel

Question 3: National Milk Day observed on 26th November every year, is observed on the birthday of which famous Indian?

Answer: Dr. Verghese Kurien

Question 4: Which famous cricketer’s twitter handle has his name along with the words 100mph?

Answer: Shoaib Akhtar

Question 5: Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?

Answer: Heels

Amazon Quiz Answers 1 December – Win Nokia 6.2 Smartphone

Question 1 : Whose latest book ‘The Anarchy’ recounts the remarkable history of the East India Company from its founding in 1599 to 1803?

Answer is : William Dalrymple

Question 2 : November 5 is the birthday of which well known cricketer, who now has a stand at Arun Jaitley Stadium named after him?

Answer is : Virat Kohli

Question 3 : More than 70% of this country lies in Asia. Most of its population, its capital, and its largest city are in Europe. Which country is this?

Answer is : Russia

Question 4 : The famous Rann Utsav taking place from 28th October to 23rd February happens in which Indian state?

Answer is : Gujarat

Question 5 : Which 2019 Disney release is set in the fictional town of Arendelle?

Answer is : Frozen 2

Amazon Quiz Answers Today 17 Sep 2019 – Win Hidesign Women’s Handbag

 

Question 1: Which is the smallest state in India in terms of area?
Answer: Goa

Question 2: The Indian Prime Minister has inaugurated South Asia’s first cross-border oil pipeline. The pipeline will connect India with which country?
Answer: Nepal

Question 3: Rafael Nadal recently won his 4th US Open title. He holds the record for the most French Open titles won by a tennis player. How many French Open titles has Rafael Nadal won?
Answer: 12

Question 4: This movie was initially titled ‘High Jump’. The movie is said to have been inspired from the biography of the legendary Japanese filmmaker Akiro Kurosawa. What movie is being talked about here?
Answer: Taare Zameen Par

Question 5: The Zero Mile Stone is a pillar built by British during Great Trigonometrical Survey of India in 1907, then considered to be the center of India. Which city is it located in?
Answer: Nagpur


Amazon Quiz 16 September 2019 – Win Rs.15000 Amazon Pay Balance

Q1 – The Maharashtra government along with Amir Khan launched a new sports initiative to train athletes from rural and tribal areas for international events like the Olympics. What is the mission called?
Ans – Mission Shakti
Q2 – India is known for its handloom products created by artisans all over the world. When is National Handloom Day celebrated to honour this craft?
Ans – 7th August
Q3 – A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?
Ans – Kristof Milak
Q4 – Madre, Morsa, Maman and Okaasan are different terms for a _____.
Ans – Mother
Q5 – OPPO ended its sponsorship of the Indian Cricket team. Who will be taking over as the official sponsor for the team going forward?
Ans – BYJU’s


Amazon Quiz 12 September 2019 – Win Rs.25000 Amazon Pay Balance

Leave a Comment